ArnauPrats Modernitat : sistemes de pagament actualitzats a les tecnologies (pagament amb targeta, bizum, etc)
Reactivo aquest tema de debat iniciat fa uns mesos per en @Joaquim. Ho faig a partir de la idea de l’@ArnauPrats en la que parlava de la necessitat de modernització de les eines tecnològiques de cobrament per part de les entitats sardanistes.
Com a societat tendim a anar amb menys monedes i efectiu a la butxaca. En canvi utilitzem molt més la targeta de crèdit o el telèfon com a eina de pagament. Evidentment, aquesta tendència no afavoreix a la tradicional barretina o als sortejos o rifes que les entitats dissenyen per obtenir més ingressos.
Amb relació aquesta necessitat i la idea d’utilitzar eines tecnològiques més d’acord amb les actuals que proposà en el seu moment l’ @ArnauPrats crec que interessant compartir amb vosaltres la següent informació que he rebut per part d’una entitat (comparteixo la info amb els consentiment rebut d’aquesta mateixa entitat).
Doncs sí, aquesta entitat fa ús d’un datàfon!
Atents a la dada que em comenten:
Del total dels ingressos obtinguts per la venta de les tires pel sorteig - rifa, el 20% corresponen a ingressos obtinguts per l’ús del datàfon!
Joaquim És molt difícil que una entitat pugui accedir a aquests mitjans perquè els bancs només ho admeten a entitats d’interès públic. Quantes en tenim?
Cert, segurament en @Joaquim té raó (tot i que s’hauria d’acabar d’investigar i confirmar). I ara la pregunta …. com s’ho fa aquesta entitat per tenir un datàfon?
L’entitat ha tingut l’excel·lent idea de demanar la col·laboració a un establiment comercial perquè aquest, en el moment de la ballada, li presti el seu datàfon.
Preneu nota de la dada … un 20% dels ingressos s’obtenen a través del datàfon! Teniu clar què passa si no es té una eina d’aquest tipus? Quants diners una entitat deixa d’ingressar si no disposa d’una eina com les que comentava l’Arnau?
Compartim experiències!