Juliol està sent un mes bonic a l’univers S21puntcat. Ens ha servit, entre altres coses, per reunir-nos amb en @JoanPonsPuig, nou Responsable de Comunicació de @SomSardana, i poder parlar distesament sobre els objectius del nostre projecte, l’encaix de les iniciatives d’S21puntcat amb les de la mateixa SomSardana, i com establir vincles de comunicació i col·laboració presents i futurs.
Els que seguiu més el dia a dia d’S21puntcat, ja haureu llegit que va ser una conversa molt amena i profitosa, i que cadascun dels dos col·lectius vàrem voler reflectir-ho emetent cadascun un Comunicat. Aquí teniu el de SomSardana i aquí el d’S21.cat. Us convidem a llegir-los, i com sempre, a comentar-los al fòrum si voleu. Esperem que aquest sigui el primer pas d’una llarga i profitosa col·laboració.
Si encara no teniu compte a S21puntcat, potser aquest és el moment de crear-lo i poder dir la vostra en aquest o qualsevol altre assumpte del vostre interès.
També volem compartir amb vosaltres una altra història maca que ha passat aquest juliol. El seu protagonista és en @LluisAlcala, conegudíssim compositor, intèrpret de tenora, repertorista i representant de la Cobla Mediterrània. Ens agrada perquè és un clar exemple de l’esperit de col·laboració entre voluntaris i participació activa en projectes de millora que sempre hem defensat que des d’S21puntcat.
En Lluís, preocupat per la concentració d’activitats sardanistes en determinats moments de l’any, i aprofitant els seus coneixements de màrqueting i anàlisi de dades, ha preparat i compartit aquest estudi estadístic sobre les activitats de l’any 2023. I ho ha fet cercant el coneixement i la col·laboració de voluntaris experts en altres àmbits, com en @FrancescManaut en aquest cas.
Com veieu, doncs, en Lluís no ha aportat des de l’“oficialitat” de cap dels “seus càrrecs” sinó pensant en com podia contribuir des de la riquesa de totes les seves àrees de coneixement personal i professional, i complementant les seves capacitats amb les d’experts en altres àrees, com en Francesc en aquest cas. Bravo! Aquest és l’esperit d’intel·ligència col·lectiva que volem fomentar!
Com el mateix Lluís indica, aquest estudi no pretén ser un feixuc i extens treball teòric, sinó un punt de partida per al debat de possibles opcions / solucions / propostes que es puguin derivar d’aquí. Des d’S21puntcat volem donar el màxim ressò al seu treball (i per això us enviem aquest correu) i facilitar aquest debat que el mateix Lluís suggereix. Així doncs, som-hi?
La tercera cosa bonica que ha passat aquest mes de juliol és l’entrevista que l’Amadeu Carbó ens va fer al seu programa Fes ta Festa. Us l’annexem aquí a sota, reconvertida en un vídeo explicatiu sobre els serveis d’S21puntcat. Ens consta que encara hem de fer molta pedagogia sobre el nostre projecte, així que intentem aprofitar cada oportunitat al nostre abast. Certament, l’Amadeu ens ho va posar molt fàcil:
Aquestes han estat les coses maques que ens han passat aquest mes i que teníem ganes de compartir amb vosaltres.
Esperem que també us estiguin passant coses boniques i us desitgem un estiu ben feliç i sardanista! ☀️😎🏖️🎵